2020. június 21., vasárnap

Növekedni a kegyelemben

  Szeretettel köszöntök mindenkit, aki erre az oldalra érkezett és történetesen ezt a bejegyzést olvassa. Húszas éveinek vége felé járó férfi, férj és családapa vagyok, de amit leginkább kiváltságnak tartok az az, hogy egyszerűen, Jézus Krisztusba vetett hit által megváltott ember, Isten örökbefogadott gyermeke lettem. Tinédzserként, egyetemistaként már próbálkoztam blogolással, amit egy ideje abba is hagytam, most viszont újra indittatást érzek arra, hogy a naplóírást hosszú szűnet után folytassam.
   A blogom központi témája Isten ingyenes kegyelme. Azért is szeretnék ezzel foglalkozni, mivel látom azt, hogy nem él tiszta kép Isten kegyelmével kapcsolatosan az emberek elméjében, sajnálatos módon azokéban sem, akik magukat hívőknek vallják. Úgy gondolom, nagyon fontos ezt a kegyelmet helyén értelmeznünk ahhoz, hogy tudjuk hol is állunk Istennel való kapcsolatunkban, és hogy helyes inditékokkal növekedhessünk ebben. Itt az ideje, hogy növekedjünk a kegyelem ismeretében.
   Szeretném ezt a naplót bátorító szándékkal írni, s vágyam az, hogy örömöt, felszabadulást, megnyugvást tapasztaljunk az Istennel való kapcsolatunkban. Isten célja az, hogy örömünk teljes legyen (1 Jn 1:4), ehhez szükséges egy helyes kép az Ő csodálatos kegyelméről, melyben növekedhet a Vele és testvéreinkkel való közösségünk.
   Ragadjuk meg ezt a Kegyelmet !  :)
   

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése